Perdele de lux

Perdele matase voal - in organza aplicatii de dantela

Producatori de perdele de lux, draperii, personaliza -te cu broderii, in falduri verticale, orizontale cu imprimeuri, monograme, cu insertii metalice din fir auriu sau fir argintiu, innobiland  atmosfera din interior.

modele perdele draperii

Modele perdele draperii

Pentru camere mici se recomanda perdele lungi in ton cu peretele, ce asigura fluiditatea spatiu-lui si va oferi o imagine unitara asupra camerei,amplificand senzatia de spatiu.

Organza este un material ideal pentru perdele, au o personalitate aparte, foarte avantajoase privind intretinerea, nu atrag praful – sunt tratate antistatic- , usor de spalat si nu necesita calcarea.

Imagini perdele

Apasati aici pentru a vizualiza diferite combinatii si exemple de perdele.


Alegeti setul ideal pentru o camera de vis, cu imprimeuri elegante , broderii unicat sau monograme.

Perdele - Draperii

Fiind producatori de perdele , draperii ,lenjerii, broderii , prosoape de baie, halate de baie, realizam un aranjament al interiorului astfel incat sa existe o simbioza si legaturi vizibile intre acestea.

draperi perdele de lux cu fir aur perdele de matase aurite

Interiorul innobilat cu perdele si draperii denota eleganta si un caracter personal, fiind complet diferit de jaluzele ce imprima un caracter institutional.

Amenajari interioare la superlativ

Casa si caminul reprezinta “centrul universului” , locul unde se reincarca energiile vitale, de aceea asocierea inteligenta a multor factori intregesc atmosfera relaxanta.

Dormitoarele execeleaza in primul rand prin confort ce este asigurat prin intermediul elementelor estetice si functionale, ce ocupa suprafete generoase si impun o analiza detaliata a urmatoarelor categorii : lenjerii de pat - soft, cuverturi pufoase din matase matlasata, jacquard, perdele din voal, organza si draperii semitransparente sau opace, cu falduri bogate si cromatica uniforma.

Recomandarile sunt ca intr-un interior modern, simplu, decorarea camerei, in special perdele si draperiile sa contina materiale naturale ca matasea, inul, organza sau amestecuri pe baza acestora, cu texturi usoare in nuante neutre sau imprimeuri in dungi, carouri sau motive florale, iar un interior clasic, luxos, sa combine  tesaturi grele cu suprafete lucioase, satinate sau velurate in culori sobre cu personalitate, rosu, maro, visiniu, exprimand personalitate.

Culoarea luminii din interior influenteaza atmosfera, atitudinea si este determinata de culoarea perdelei prin care se difuseaza.

O lumina prea puternica reduce intimitatea si confortul locuintei noastre - de aici rezulta necesitatea montarii unor perdele care sa atenueze si sa disperseze razele de lumina.

O noutate in domeniu, perdele moderne intr-o gama cromatica diversa, care mizeaza pe contrastul intre opac si transparent, cu efect spectaculos, deoarece lumina patrunde numai prin ochiurile transparente, creand un joc dinamic si fascinant.


DETALIILE - FAC - DIFERENTA !

 

Va prezentam o oferta bogata de perdele draperii in ton cu noile curente in domeniu .

- Lenjerie pat - Fete de masa - Cuverturi - Draperii - Perdele - Prosoape - Halate de baie

- Broderii - Cadouri personalizate - Amenajari hoteluri - Monograme -