Lenjerie brodata

Lenjerii pat cearceaf din satin, bumbac satinat, matase naturala cu diferite imprimeuri!

Fiind producatori de lenjerie de pat , draperii, broderii , prosoape de baie, halate de baie, va propunem sa descoperiti diversitatea produselor noastre si asteptam propunerile dumneavoastra.

Lenjerii de pat

lenjerie pat cuverturi pilote

lenjerii bumbac satinat

lenjerii personalizate cadouri ideale

lenjerie brodata

lenjerii cadouri

lenjerie satin doua fete

lenjerie personalizata

decoratiuni interioare

Beneficiind de produsele noastre sunteti in permanenta cu un pas inainte in tendintele ce se manifesta in designul de interior.

Noutatea si unicitatea produselor noastre se datoreaza abordarii specifice prin crearea de elemente unice definite prin broderii si monograme, imprimand un ambient interior fascinant cu elemente nobile regasite pe draperii, lenjerii, etc.

Lenjerie de pat, materiale - tesaturi bumbac satinat

In decoratiuni interioare, eleganta consta in stilul pentru care se opteaza si imbinarea, asortarea materialelor textile cu mobila, culoarea peretilor, parchet, mocheta, covoare.

Va oferim materiale textile antialergice, rezistente la spalari repetate, tratate cu pelicula de teflon in diferite texturi elegante.

Lenjerii de pat in ton cu draperia innobileaza dormitorul si confera unicitate. Lenjeriile set pot include perne decorative , pilota, diferite articole textile decorative.

lenjerie de pat bumbac, decoratiuni interioare

Prin folosirea de materiale fine, lenjerii, cuverturi si draperii personalizate, se inspira o stare de calm, relaxare si placere.

Intotdeauna un set de lenjerie de pat din bumbac satinat de cea mai buna calitate, imbinat cu o pilota pufoasa asigura confortul dorit.

decoratiuni interioare pt hoteluri

Combinarea culorilor si folosirea de materiale in diferite texturi, creaza unicitate.

set lenjerii pt hoteluri pilote perini

Lenjeriile de pat pot fi asociate cu mai multe tipuri de cuverturi si pleduri, iar pernele decorative joaca un rol important in conturarea imaginii de ansamblu

Produsele oferite lenjerii de pat , draperii, cuverturi, perdele, prosoape, halate satisfac cele mai rafinate gusturi si asigura modalitatea de a innobila spatiul interior imprimand un caracter aparte.

< Patul matrimonial ocupa un loc generos in dormitor si impune o atentie deosebita >

Alegeti setul ideal pentru o camera de vis, cu imprimeuri elegante , broderii unicat si monograme.

 

Va prezentam o oferta bogata de articole textile in ton cu noile curente in domeniu .

- Fete de masa - Cuverturi - Draperii - Perdele - Prosoape - Halate de baie - Monograme -

- Broderii - Cadouri personalizate - Amenajari hoteluri