feţe de masă

Material damasc

Fete de masa din materiale de calitate in combinatii contrastante.

set de masa broderii

Material bumbac

Fete de masa din materiale fine, rezistente la spalari repetate, bumbac satinat, matase naturala cu diferite imprimeuri.

set fete de masa personalizate

Material satin

Set fete de masa, design rafinat. cromatica vibranta in diferite texturi.

fete de masa brodate manual

creativitate

cadouri inedite

Produsele oferite - fete de masa, lenjerii de pat , draperii , cuverturi , perdele , prosoape , halate - satisfac cele mai rafinate gusturi si asigura modalitatea de a innobila spatiul interior imprimand un caracter aparte.

Noutatea si unicitatea produselor noastre se datoreaza abordarii specifice prin crearea de elemente unice definite prin broderii si monograme, imprimand un ambient interior fascinant

DETALIILE FAC DIFERENTA !

Fete de masa din matase

Daky-Style va ofera o gama larga de fete de masa elegante, perdele draperii, prosoape de calitate, halate de baie, textile pentru interior, cearsafuri, lenjerie de pat, cuverturi, si materiale decorative in diferite texturi.

fata de masa brodata

fete de masa catifea plus vascoza

fete de masa matase

Beneficiind de produsele noastre sunteti in permanenta cu un pas inainte in tendintele ce se manifesta in designul de interior si pot constitui chiar un cadou inedit pentru ocazii speciale.

tesaturi fata de masa fete de masa fete de masa tesaturi bumbac
 

Va prezentam o oferta bogata de articole textile in ton cu noile curente in domeniu .- Lenjerie pat - Fete de masa - Cuverturi - Draperii - Perdele - Prosoape - Halate de baie

- Broderii - Cadouri personalizate - Amenajari hoteluri - Monograme -