Hotel - Pensiuni

Decoratiuni interioare

In cadrul activitatii unui hotel, motel, pensiune sau alte unitati de cazare pe langa alte facilitati, accentul se pune pe interiorul camerei.

In cazul in care o camera este primitoare, calda si dotata cu asternuturi, lenjerii, perdele, draperii, prosoape de calitate, clientii vor revenii cu placere de fiecare data.

Textile de calitate

Compania noastra va ofera o gama larga de produse textile si texturi, confectionate din mate-riale importate din India, Pakistan, Egipt, tari cu traditie in productia de materiale textile naturale si deosebit de rezistente in timp, detaliu ce asigura amortizarea cu siguranta a investitiilor initiale.

NOTA : Acest spatiu va fi dedicat societatilor ce ofera spatii de cazare innobilate cu produsele noastre, lenjerii, draperii, perdele, prosoape perso-nalizate cu broderii, etc.

Obiective turistice

hotel

pensiune

cabana

altele

estetica interiorului

Clientii devin tot mai pretentiosi pe masura ce oferta de spatii de cazare creste.

Un interior "spune" totul despre proprietar si tre-zeste admiratie sau respingere. Prin produse-le oferite beneficiati de experienta designerilor nostrii care va vor informa cu amabilitate, despre cromatica potrivita cu specificul cladirii si zonei.

Amenajari interioare hoteluri pensiuni cabane

Intr-o camera de hotel datorita dimensiunilor generoase ocupate, patul si draperiile dicteaza atmosfera, de aceea stofele folosite necesita o atentie deosebita si o abordare profesionala.

amenajari lenjerii draperii hoteluri

Este o certitudine ca ambientul interior selecteaza clientii, iar clientii sunt tot mai pretentiosi. Estetica interiorului, completata cu un set de lenjerii de pat din bumbac satinat de calitate, set de prosoape de baie personalizate, asigura satisfactia clientilor si implicit fidelizarea acestora cu consecinte pozitive asupra activitatii pe termen lung.

amenajari pensiuni, stofe prosoape de baie

Produsele oferite din gama textilelor specifice pentru hoteluri, sunt de foarte buna calitate, rezistente la spalari repetate, texturi rezistente, avand efect final satisfactie si incantare, intr-o camera calda, primitoare.

set textile hoteluri pensiuni cabane

Camerele de hotel sau pensiuni trebuie atent mobilate iar asternuturile si lenjeriile detin rolul major in satisfactia clientilor. Calitatea lenjeriilor de pat din bumbac satinat satisface cele mai rafinate gusturi, prosoapele foarte absorbante, antialergice intregesc admiratia si satisfactia.

Prosoapele de baie cu broderii, monograme sau lenjeria de pat brodata innobileaza camera, conferind unicitate si un sentiment de apartenenta.

GALERIE IMAGINI AMENAJARI INTERIOARE

Va prezentam o oferta bogata de fete de masa de craciun , naproane cu motive de craciun .

- Lenjerie pat - Fete de masa - Cuverturi - Draperii - Perdele - Prosoape - Halate de baie

- Broderii personalizate - Amenajari hoteluri - Monograme -